Logo Wereldwinkel

Wereldwinkel Wolvega
en Omstreken

Wereldbol

 

Pasen | Markten & Braderiën | Kerststallen | Kerstpaketten

Markten en Braderieën

Vanaf het vroege voorjaar tot in de herfst organiseert WOW (Winkeliers-en Ondernemersvereniging Wolvega) diverse markten en braderieën. De data hiervan worden tijdig in de lokale media bekend gemaakt. Ook onze winkel is hierbij steeds aanwezig met een eigen kraam.

De aanbiedingen op deze kraam variëren van € 1,-- - € 2,50 - € 5,-- en € 10,--. De markt- en braderiegroep zorgt voor het opzetten - de uitstalling van de producten - de bemensing en het weer opruimen van het geheel. Dit gebeurt niet alleen met veel enthousiasme , maar de verkoopresultaten mogen er ook zijn!

Ook is de markt- en braderiegroep met een kraam aanwezig in de diverse verzorgingstehuizen van Wolvega waar één of meer keren per jaar een markt gehouden wordt voor de bewoners/familieleden en verzorgers. Dit contact is niet alleen leuk, maar zorgt tevens voor naamsbekendheid van onze winkel bij bewoners en verzorgers.

Soms wordt er ook deelgenomen aan een kerstmarkt in de regio met specifieke kerstproducten - kerstgroepen en kerstkaarten.