Logo Wereldwinkel

Wereldwinkel Wolvega
en Omstreken

Wereldbol

 

Pasen | Markten & Braderiën | Kerststallen | Kerstpakketten

Kerstpakketten

Kerstpakketten met culinaire lekkernijen en
bijzondere geschenken bij Wereldwinkel Wolvega.

Verantwoord ondernemen kan leiden tot prachtige producten en verrassende geschenken. Dat laat Wereldwinkel Wolvega zien met hun aanbod aan kerstpakketten.
Wij bieden organisaties en bedrijven kerstpakketten met culinaire lekkernijen en bijzondere geschenken die ambachtelijk en met grote zorg zijn gemaakt. En met de inkomsten brengen de producenten concrete verbeteringen aan in hun leef- en werkomstandigheden. Maatschappelijk verantwoord ondernemen wint steeds meer terrein. Steeds meer mensen vragen zich af of de producten die ze kopen onder goede omstandigheden zijn geproduceerd.
Wij komen graag in gesprek met bedrijven die kiezen voor een eindejaarsgeschenk dat niet alleen waardevol is voor hun medewerkers, maar ook voor de vele boeren en ambachtslieden in Afrika, Azië en Latijns-Amerika die de producten maken. Met de verkoop van eerlijk verhandelde producten staat de Wereldwinkel voor een moderne manier van zakendoen. Handel en ontwikkeling bij producenten gaat hand in hand. Positief rendement, langdurige relaties, zelfstandigheid en eigenwaarde voor producenten in Derde Wereldlanden staat daarbij voorop.

Voorbeeldpakketten

Kerstpakket 1 Met veel zorg stelt Wereldwinkel Wolvega elk jaar inspirerende voorbeeldpakketten samen in alle prijsklassen. De pakketten bevatten cadeaus en lekkernijen uit alle delen van de wereld.
Van bijzondere koffie voor fijnproevers tot biologische topwijn uit Argentinië. Van Latijns-Amerikaans aardewerk tot geslepen glas uit Bolivia.
Van chutney's uit Swaziland tot partychips en kruidendippers uit Zuid-Afrika.
Kerstpakket 2 Afgelopen jaar leverden Wereldwinkels in Nederland kerstpakketten aan vele honderden organisaties en bedrijven. Ook kunnen zij bij ons terecht voor de Wereldwinkelcadeaubon als eindejaarsattentie. Hiermee kunnen werknemers bij een van de bijna 400 Wereldwinkels zelf een cadeau uitzoeken uit het veelzijdige aanbod aan bijzondere cadeau-artikelen.
Kerstpakket 3 En natuurlijk kunnen bedrijven ook een (zelf samengesteld) kerstpakket met de Wereldwinkelcadeaubon combineren. Wij leveren aan kleine ondernemingen, maar ook aan grote bedrijven waar het gaat om vele duizenden pakketten. Want bij een vroegtijdige samenwerking kunnen we die ook leveren.
Uiteraard is het ook mogelijk om vrijblijvend folders aan te vragen of een afspraak te maken om te praten over de mogelijkheden die Wereldwinkel Wolvega biedt.
Indien u geïnteresseerd bent vragen wij u om contact op te nemen met ons contactpersoon:
Betty de Winter: 0561-688222
Indien niet bereikbaar kunt u bellen met:
Riet Pepers: 0561-499334
Mocht vanwege drukte deze nummers bezet zijn dan kunt u altijd bellen met de Wereldwinkel Wolvega:
telefoonnummer: 0561-611987 of ons e-mailen.
Naar boven