Logo Wereldwinkel

Wereldwinkel Wolvega
en Omstreken

Wereldbol

 

De wereld van eten, koken en tafelen

Degenen die de smaak te pakken hebben van onze (h)eerlijke jus d'orange, honing of chutney komen er steeds opnieuw voor terug. Om uzelf, of vriend(en) en familie eens lekker te verwennen kun je bij de Wereldwinkel Wolvega uitstekend terecht. Topkwaliteit producten (vaak biologisch) met Max Havelaar keurmerk. En de meerprijs die u ervoor moet betalen verdwijnt niet in de zakken van multinationals, maar wordt besteed aan de ontwikkeling van de mensen die er met hart en ziel aan werken en aan de opleiding van hun kinderen.
Eet smakelijk!
   
Koffie | Thee | Wijnen | Rijst & Noedels | Olie & Azijn | Maaltijdingrediënten |Specerijen | Bakken | Tajine | Broodbeleg | Snoep & Snacks | Sappen | Boeketjes

Fair Trade Original Koffie

 Fair Trade Original heeft voor elke koffieliefhebber een eigen melange. Met onze origine koffie bieden wij je bijzondere koffiesmaken uit de beste koffielanden.
Ook leuk om cadeau te geven.
Iedere koffie uit het Fair Trade assortiment heeft het Max Havelaar keurmerk. Dit keurmerk garandeert dat de koffiebonen rechtstreeks zijn ingekocht bij kleine boeren in de Derde Wereld tegen een eerlijke prijs en gunstige handelsvoorwaarden. Max Havelaar logo
Aroma
Deze koffie is grenzeloos lekker. Niet zo gek, want we stellen deze melange samen met de lekkerste bonen van over de hele wereld. Arabica bonen geven de melange een rijke aromatische smaak en Robusta bonen zorgen voor net dat beetje extra pit. De bonen kunnen het samen heel goed vinden in jouw kopje. En dat proef je.
Aroma
Mild (biologisch)
Deze koffie is niet zomaar zacht van smaak. Daar hebben we flink op gestudeerd. Na vele kopjes koffie proeven, hadden we de perfecte mix van Arabica en Robusta bonen te pakken. Zacht, lichtfris en fruitig van smaak. En 100% biologisch. Zo is de koffie naast mild voor jou, ook mild voor Moeder Natuur.
Biologisch Mild
Décaf
Koffie zonder cafeïne. Ja, die wakkere eigenschap hebben wij zorgvuldig uit de bonen verwijderd. Door ze daarna kort en diep te branden, krijgen deze koffiebonen hun volle smaak en krachtige aroma. Zin in een kopje? Hoogste tijd voor deze slaperige koffie om met het volle aroma uit het pak te komen
Decaf
   
Goud
100% Arabica? Klinkt misschien als abracadabra maar het is eigenlijk heel simpel. Deze koffie bestaat voor de volle 100% uit de meest smaakvolle bonen ter wereld. Ze groeien langzaam, op grote hoogte, op vruchtbare vulkanische grond. Zo halen ze de meeste smaak uit de bodem. Na een strenge selectie maken wij zorgvuldig een lichtgebrande koffie. Zodat jij voor de volle 200% kunt genieten.
Goud
   
   
   
Espresso bonen
Geluk zit in een klein kopje
Een koffiekopje welteverstaan, met een pittige espresso vol aroma en een intense smaak. En niet te vergeten... het befaamde crème laagje. De bonen zijn langzaam en donker gebrand, zoals het hoort met espressobonen. Ze vormen uiteraard ook de ideale basis voor een lungo, Americano, cappuccino of latte macchiato. Hup! Pak dat kleine geluksmoment en je kunt er weer even tegenaan.
Espresso bonen
Terug naar producten